Apparaten en accessoires
Fruit Tart with Camomile Custard
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u.
8 slices
Ingrediënten
Pastry
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
icing sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water3 tsp
Camomile Custard
-
whole milk500 g
-
caster sugar200 g
-
camomile tea bags3
-
medium eggs2
-
egg yolks from medium eggs4
-
cornflour50 g
Topping
-
double cream150 g
-
fresh blackberries175 g
-
edible flowers (optioneel) for decoration
-
fresh blueberries200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
8.6 g
Calorieën
2218 kJ /
530 kcal
Vetten
28 g
Koolhydraten
61 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet
80 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Gingerbread Chocolate Cake
4 h 30 min
Frangipane Cake
1 h 45 min
Apricot Raspberry Cheesecake
5 h 30 min
Easter Cream Pastries
1 h 15 min
Millionaire's Chocolate Tart
2 h 20 min
Apple Rose Tart
1 h 40 min
Decadent Chocolate and Coconut Cups
1 h
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2 h 10 min
Chelsea Buns
1 h 30 min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4 h
Strawberry Bavarois
6 h
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1 h 30 min