Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- unsalted butter, for greasing
- 230 g unsalted butter, soft
- 230 g caster sugar
- 30 g elderflower cordial
- 230 g self-raising flour
- 4 large eggs
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
Icing and Assembly
- 100 g icing sugar
- 1 - 1 ½ Tbsp elderflower cordial, to taste
- 200 g gooseberry curd, homemade
- fresh gooseberries, for decorating
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1816 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 21.2 g
Alternatieve recepten
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Simnel Cake
3h
Cherry Pie
12h 15min
Rhubarb Vanilla Flan
50min
Apple cake
1h
Courgette and Dried Fruit Scones
30 min
Rhubarb Crumble
55min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6 godz.
Whole Orange Cake with Spiced Syrup
2h 20min
Seedy Marmalade Flapjacks
40 min
Chocolate Beetroot Cake
2h 20min