Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- unsalted butter, for greasing
- 230 g unsalted butter, soft
- 230 g caster sugar
- 30 g elderflower cordial
- 230 g self-raising flour
- 4 large eggs
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
Icing and Assembly
- 100 g icing sugar
- 1 - 1 ½ Tbsp elderflower cordial, to taste
- 200 g gooseberry curd, homemade
- fresh gooseberries, for decorating
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1816 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 21.2 g
Alternatieve recepten
Peach Pavlova
5 Std. 30 Min
Blueberry Bakewell Traybake
1 Std. 30 Min
Mincemeat and Almond Tart
2 godz. 15 min
Normandy Apple Flan
1 Std. 25 Min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 godz. 45 min
Apricot and Nut Stuffing
45min
Sweet Shortcrust Pastry
1h 50min
Apple cake
1 Std.
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5h 40min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Gooseberry Curd
1 Std.
Carrot and Apple Cake
1 Std. 30 Min