Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 370 g whole milk
- 350 g double cream
- 70 g caster sugar
- 6 egg yolks, from medium eggs
- 3 Tbsp dark rum (optioneel)
- 1 tsp vanilla bean paste
- 2 cinnamon sticks, broken in pieces
- ¼ tsp ground nutmeg
- whole nutmeg, grated, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1096 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Béarnaise Sauce
20 Min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18 Std. 25 Min
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
15hod. 55min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30 min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Gluten-free Sponge Cake
1h 10min
Apple Pâtes de Fruits
6 godz. 15 min
Almond Tuiles
1h 30min
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2h
Raspberry Tartlets
1h 15min
Hot Chocolate Bombs
1h