Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce

Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce

3.8 11 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
8 portions

Ingrediënten

Puddings
  • strong brewed coffee
    230 g
  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    185 g
  • caster sugar
    300 g
  • dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets
    150 g
  • rum
    75 g
  • eggs (approx. 1.5 medium eggs), whisked
    75 g
  • plain flour plus extra for flouring
    185 g
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 pinch
Chocolate Caramel Sauce
  • whipping cream
    470 g
  • liquid glucose
    1 ¼ Tbsp
  • milk chocolate small pieces or callets
    150 g
  • granulated sugar
    240 g
  • unsalted butter cold, diced
    75 g
  • ice cream (optioneel) for serving

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portions

Eiwitten 7.6 g
Calorieën 4437 kJ / 1064 kcal
Vetten 66 g
Koolhydraten 105 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...