Compatibele versies
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puddings
- 230 g strong brewed coffee
- 185 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 300 g caster sugar
- 150 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 75 g rum
- 75 g eggs (approx. 1.5 medium eggs), whisked
- 185 g plain flour, plus extra for flouring
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch fine sea salt
Chocolate Caramel Sauce
- 470 g whipping cream
- 1 ¼ Tbsp liquid glucose
- 150 g milk chocolate, small pieces or callets
- 240 g granulated sugar
- 75 g unsalted butter, cold, diced
- ice cream, for serving (optioneel)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 4437 kJ / 1064 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 105 g
- Vetten
- 66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40 min
Black Forest Trifle
1h 45min
Decadent Dark Chocolate Brownies
1u. 55min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45min
Caramelised White Chocolate Bark
18h
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Pas d’évaluation
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4h 10min
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min
Individual Eton Mess Cheesecakes
3 Std. 15 Min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4h 40 min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4h
Chocolate and Hazelnut Gelato - Gelato al cioccolato e nocciola
9h 25 min