Compatibele versies
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puddings
- 230 g strong brewed coffee
- 185 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 300 g caster sugar
- 150 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 75 g rum
- 75 g eggs (approx. 1.5 medium eggs), whisked
- 185 g plain flour, plus extra for flouring
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch fine sea salt
Chocolate Caramel Sauce
- 470 g whipping cream
- 1 ¼ Tbsp liquid glucose
- 150 g milk chocolate, small pieces or callets
- 240 g granulated sugar
- 75 g unsalted butter, cold, diced
- ice cream, for serving (optioneel)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 4437 kJ / 1064 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 105 g
- Vetten
- 66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8 Std. 30 Min
Mini Cheesecakes with Mango Purée
3u.
Millionaire's Chocolate Tart
2h 20min
Profiteroles
2u. 15min
Fruit Sauce (Coulis)
10 Min
Quiche Lorraine
45 min
Molten Caramel Centre Muffins
25min
Rum Babas
3h 45min
Lemon Tiramisu
6h 25min
Masala Cherry Tiffin
2 Std. 30 Min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2u. 15min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4h