Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pudding
- 100 g dark chocolate, small pieces or callets
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 80 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 180 g caster sugar
- 80 g milk
- 10 g cocoa powder
- 1 orange, thinly sliced (3 mm)
- 150 g self-raising flour
- 1 pinch fine sea salt
- 2 medium eggs
- 2300 g water, boiling, for steaming
Chocolate Sauce
- 120 g dark chocolate, small pieces or callets
- 120 g double cream
- 40 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2094 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 30.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coffee and Walnut Cake
1 Std. 10 Min
Hot Cross Buns
3 Std. 50 Min
Christmas Pudding
14h 30min
Sweet Shortcrust Pastry
1hod. 50min
Shortcrust pastry
5 Min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Quick Puff Pastry
1h 20min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Orange and Marmalade Cake
1 Std. 15 Min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Mincemeat
15 Min