Apparaten en accessoires
Eccles Cakes
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
12 portions
Ingrediënten
Pastry
-
ice cubes90 g
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes180 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water2 Tbsp
Filling
-
unsalted butter25 g
-
dark brown sugar50 g
-
currants100 g
-
ground allspice½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
egg white1
-
caster sugar for sprinkling1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2.1 g
Calorieën
971 kJ /
232 kcal
Vetten
14.4 g
Koolhydraten
23.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The British Isles on a Plate
88 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Raised Game Pie
24u.
Seville Orange Marmalade
2u. 30min
Shortcrust Pastry
5min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25u.
Rhubarb Marzipan Slices
1u. 10min
Chocolate Orange Steamed Pudding
3u.
Cornish Fairings
35min
Farmhouse Fruit Cake
1u. 20min
Sausage Rolls
1u. 10min
Cornish Pasty
1u. 30min
Mince Pies
1u. 10min
Yorkshire Pudding
1u.