Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Syllabub
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 80 g sugar
- 100 g ginger wine
- 250 g whipping cream
Stewed Rhubarb
- 200 g rhubarb, cut in pieces (3 cm)
- 30 g sugar
- 30 g water
- candied ginger, cut in small pieces, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1620 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 25.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Fudge
2 Std.
Tomato and Chilli Jam
1 Std. 15 Min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 Min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Rhubarb and Ginger Tart
1h 45min
Rhubarb Crumble
55min
Scottish Tablet
2 godz. 15 min
Apple Crumble and Custard
4 Std.
Christmas Bread Sauce
15min
Ginger Flapjacks
1 Std. 30 Min
Rhubarb Fool
1h 10min