Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub

Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
4 portions

Ingrediënten

Syllabub
  • lemon thin peelings of skin only
    1
  • sugar
    80 g
  • ginger wine
    100 g
  • whipping cream
    250 g
Stewed Rhubarb
  • rhubarb cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • sugar
    30 g
  • water
    30 g
  • candied ginger cut in small pieces, for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 1.8 g
Calorieën 1620 kJ / 387 kcal
Vetten 25.3 g
Koolhydraten 32.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...