Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Syllabub
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 80 g sugar
- 100 g ginger wine
- 250 g whipping cream
Stewed Rhubarb
- 200 g rhubarb, cut in pieces (3 cm)
- 30 g sugar
- 30 g water
- candied ginger, cut in small pieces, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1620 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 25.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Raspberry Jam Puddings
1sa
Rhubarb Fool
1h 10min
Stewed Rhubarb with Orange
10 dk
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 dk
Christmas Bread Sauce
15 min
Tomato and Chilli Jam
1sa 15 dk
Shortcrust pastry
5 dk
Apple Crumble and Custard
4 Std.
Custard
15 min
Bread Sauce
1h 25min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20 dk
Rhubarb Crumble
55min