Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
TM6 TM5

Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub

4.3 ( 3 beoordelingen )

Ingrediënten

Syllabub

  • 1 lemon thin peelings of skin only
  • 80 g sugar
  • 100 g ginger wine
  • 250 g whipping cream

Stewed Rhubarb

  • 200 g rhubarb cut in pieces (3 cm)
  • 30 g sugar
  • 30 g water
  • candied ginger cut in small pieces, for garnishing

Voeding
per 1 portion
Calorieën
387 kcal / 1620 kJ
Eiwitten
1.8 g
Vetten
25.3 g
Koolhydraten
32.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten