Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Syllabub
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 80 g sugar
- 100 g ginger wine
- 250 g whipping cream
Stewed Rhubarb
- 200 g rhubarb, cut in pieces (3 cm)
- 30 g sugar
- 30 g water
- candied ginger, cut in small pieces, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1620 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 25.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Christmas Bread Sauce
15min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min.
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Cauliflower Cheese
50 min.
Bread Sauce
1h 25 min.
Rhubarb Crumble
55min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20min
Rhubarb Fool
1h 10 min.
Stewed Rhubarb with Orange
10 min
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Red Onion Gravy
25min