Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramel Sauce
-
250
g granulated sugar
of Demerara sugar - 220 g double cream
- 1030 g water
- 1 tsp lemon juice (see tip)
- 30 g unsalted butter, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
- 15 g vinegar
Cake
- 3 medium eggs
- 80 g caster sugar
- 120 g unsalted butter, soft
- 120 g milk
- 1 tsp natural vanilla extract
- 200 g plain flour
- 1 tsp baking powder
Topping
- 300 g double cream
- 30 g caster sugar (optioneel)
- 1 tsp natural vanilla extract (optioneel)
- 150 g fresh raspberries
- 150 g fresh blackberries
- 150 g fresh blueberries
- mint leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1564 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 34.7 mg
Alternatieve recepten
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Gingerbread Chocolate Cake
4 godz. 30 min
American-style Pancakes
40min
Sponge Cake
1h 50 min
Mango Cheesecake
6h 35min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4 godz. 40 min
Ombre Cake
2 godz. 10 min
Raspberry and Coconut Cake
1h 50 min
Tropical Fruit Orange Cake
2 Std. 40 Min
Triple Chocolate Layer Cake
2h 30min
Blueberry Breakfast Buns
3h 30min