Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce

Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce

4.2 31 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 3u. 50min
12 portions

Ingrediënten

Caramel Sauce
  • granulated sugar
    250 g
    Demerara sugar
  • double cream
    220 g
  • water
    1030 g
  • lemon juice (see tip)
    1 tsp
  • unsalted butter cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
    30 g
  • vinegar
    15 g
Cake
  • medium eggs
    3
  • caster sugar
    80 g
  • unsalted butter soft
    120 g
  • milk
    120 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • plain flour
    200 g
  • baking powder
    1 tsp
Topping
  • double cream
    300 g
  • caster sugar (optioneel)
    30 g
  • natural vanilla extract (optioneel)
    1 tsp
  • fresh raspberries
    150 g
  • fresh blackberries
    150 g
  • fresh blueberries
    150 g
  • mint leaves for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 34.7 mg
Eiwitten 4.8 g
Calorieën 1564 kJ / 374 kcal
Vetten 19 g
Vezels 2.6 g
Verzadigd vet 11 g
Koolhydraten 46.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...