Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
TM6

Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce

4.2 (29 beoordelingen)

Ingrediënten

Caramel Sauce

  • 250 g granulated sugar
    of Demerara sugar
  • 220 g double cream
  • 1030 g water
  • 1 tsp lemon juice (see tip)
  • 30 g unsalted butter, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
  • 15 g vinegar

Cake

  • 3 medium eggs
  • 80 g caster sugar
  • 120 g unsalted butter, soft
  • 120 g milk
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 200 g plain flour
  • 1 tsp baking powder

Topping

  • 300 g double cream
  • 30 g caster sugar (optioneel)
  • 1 tsp natural vanilla extract (optioneel)
  • 150 g fresh raspberries
  • 150 g fresh blackberries
  • 150 g fresh blueberries
  • mint leaves, for garnishing

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1564 kJ / 374 kcal
Eiwitten
4.8 g
Koolhydraten
46.3 g
Vetten
19 g
Verzadigd vet
11 g
Vezels
2.6 g
Natrium
34.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten