Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge Cakes
- 50 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 8 medium eggs
- 250 g caster sugar
- 250 g self-raising flour
- 2 pinches fine sea salt
Filling and Topping
- 600 g cream, min. 30% fat, chilled (whipping or double)
- 200 g fresh strawberries
- 10 g caster sugar
- 120 g fresh raspberries
- 1 Tbsp icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Mini Egg Cupcakes
1h
Individual Vanilla Cakes with Raspberry Jam Topping
1h
Chocolate, Peanut and Raisin Cupcakes with Peanut Butter Icing
1 Std. 30 Min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20 min
Banana Bread
1sa 50 dk
Waffles
25 min
American-style Pancakes
40 Min
Brownies
50 Min
Chocolate Caramel Bake with Walnuts
1 godz. 40 min
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
3 godz. 50 min
Strawberry and White Chocolate Mousse Dessert
4h 30min
Pistachio Cupcakes
40 Min