Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lamb and Marinade
- 30 g vegetable oil
- 40 g red onion, halved
- 1 garlic clove
- 4 Tbsp natural yoghurt
- ½ Tbsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp dried fennel seeds
- ¼ tsp ground cinnamon
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 4 lamb neck fillets (approx. 150 g each)
Chopped Salad
- 1 preserved lemon, halved, flesh removed
- 6 olives, pitted
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded
- ½ tsp ground cumin
- 2 - 3 Tbsp extra virgin olive oil
- 15 g lemon juice
- 10 g fresh coriander, large stalks removed
- 10 g fresh flat-leaf parsley, large stalks removed
- 1 celery stalk, sliced (3-4 cm)
- 1 fennel bulb (approx. 250 g), sliced (1 cm)
- 1 orange, peeled, in segments
- 1 tomato, cut in eighths
- 1 cucumber (approx. 300 g), halved, deseeded, cut in pieces (3-4 cm)
Cooking
- 1800 g water, for cooking
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2463 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Natrium
- 729 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Mayonnaise
5min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1hod. 5min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Monkfish and prawn soup
1h
Prawn Curry with Basmati Rice
35 min