Prawn and Asparagus Basil Ravioli

Prawn and Asparagus Basil Ravioli

4.7 18 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 30min
4 portions

Ingrediënten

Basil Pasta Dough
  • fresh basil leaves
    30 g
  • large eggs
    3
  • 00 flour
    330 g
  • olive oil
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    1 tsp
Ravioli Filling
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    60 g
  • bread
    15 g
  • unsalted butter diced
    25 g
  • onions quartered
    120 g
  • asparagus woody ends discarded
    100 g
  • large raw prawns, peeled deveined
    30 g
  • egg yolk
    1
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Assembly
  • 00 flour for dusting
Cooking
  • water for cooking pasta
  • fine sea salt
    1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1280.4 mg
Eiwitten 23.4 g
Calorieën 2320.4 kJ / 554.6 kcal
Vetten 19.4 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 8.3 g
Koolhydraten 70.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...