Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basil Pasta Dough
- 30 g fresh basil leaves
- 3 large eggs
- 330 g 00 flour
- 1 Tbsp olive oil
- 1 tsp fine sea salt
Ravioli Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g bread
- 25 g unsalted butter, diced
- 120 g onions, quartered
- 100 g asparagus, woody ends discarded
- 30 g large raw prawns, peeled, deveined
- 1 egg yolk
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 00 flour, for dusting
Cooking
- water, for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2320.4 kJ / 554.6 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 70.1 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1280.4 mg
Alternatieve recepten
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1h 20min
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 godz.
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20h 45 min
Crab Briks
35 min
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Prawn Chow Mein
45 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min