Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basil Pasta Dough
- 30 g fresh basil leaves
- 3 large eggs
- 330 g 00 flour
- 1 Tbsp olive oil
- 1 tsp fine sea salt
Ravioli Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g bread
- 25 g unsalted butter, diced
- 120 g onions, quartered
- 100 g asparagus, woody ends discarded
- 30 g large raw prawns, peeled, deveined
- 1 egg yolk
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 00 flour, for dusting
Cooking
- water, for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2320.4 kJ / 554.6 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 70.1 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1280.4 mg
Alternatieve recepten
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 Min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Char Siu Pastries
6 godz. 10 min
Portobello Mushroom Rolls
1 godz. 30 min
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20min
Prawn Dumplings
1h 15min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min