Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Tbsp white peppercorns
- 80 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces
- 50 g bacon, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 pinch smoked paprika, plus extra for garnishing
- 30 g butter, diced
- 150 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 600 g fresh sweetcorn kernels
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 800 g water
- 250 g chorizo, thinly sliced at an angle
- 1 pinch fine sea salt
- single cream, for serving
- celery leaves, for garnishing
- fresh chives, finely sliced, for garnishing
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2142 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Italian Sausage and Orzo Soup
35min
Cauliflower Cheese Soup
30min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Coronation Chicken
30min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30min
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1 Std. 25 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Double Pea and Chorizo Soup
45min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Creamy Pepper Soup
20min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min