Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 duck breasts, skinless (approx. 650-700 g), cut in pieces (3 cm)
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil, plus 2 Tbsp for browning meat
- 30 g unsalted butter, diced
- 2 garlic cloves
- 250 g red wine
- 800 g tinned chopped tomatoes
- 25 g plain flour
- 2 tsp ground cinnamon
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 bay leaves
- 1 tsp sugar
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp fine sea salt
- water, for cooking pasta
- 500 g dried paccheri pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2221 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Pasta Amatriciana
30 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 Min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 Min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Prawn Saganaki
35 Min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 Min
Sweetcorn & Chorizo Chowder
1 Std.