
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 duck breasts, skinless (approx. 650-700 g), cut in pieces (3 cm)
- 80 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions quartered
- 50 g celery cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrot cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil plus 2 Tbsp for browning meat
- 30 g unsalted butter diced
- 2 garlic cloves
- 250 g red wine
- 800 g tinned chopped tomatoes
- 25 g plain flour
- 2 tsp ground cinnamon
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 3 sprigs fresh rosemary leaves only
- 2 bay leaves
- 1 tsp sugar
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp fine sea salt
- water for cooking pasta
- 500 g dried paccheri pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 528 kcal / 2221 kJ
- Eiwitten
- 23.1 g
- Vetten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 69 g