Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 duck breasts, skinless (approx. 650-700 g), cut in pieces (3 cm)
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil, plus 2 Tbsp for browning meat
- 30 g unsalted butter, diced
- 2 garlic cloves
- 250 g red wine
- 800 g tinned chopped tomatoes
- 25 g plain flour
- 2 tsp ground cinnamon
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 bay leaves
- 1 tsp sugar
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp fine sea salt
- water, for cooking pasta
- 500 g dried paccheri pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2221 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Saganaki
35min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 λεπτ.
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 λεπτ.
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 λεπτ.
Prawn Saganaki with Feta
35min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Salmon and Fennel Risotto
25 λεπτ.
Vegetable and Seaweed Tartare
45min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3ωρ. 20 λεπτ.