Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, halved
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 ½ - 2 tsp ground cumin, to taste
- 1 Tbsp ground cinnamon, plus 1 pinch for dusting
- 1 ½ - 2 tsp ground coriander, to taste
- 2 tsp dried fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 600 g duck breasts, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 150 g dried apricots, pitted, quartered
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp chicken stock paste, homemade - 2 lemons, finely grated zest and juice
- 80 g water
- 50 g toasted pine nuts, plus extra for garnishing
- 4 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- 1 tsp icing sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1997 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30min
Pissaladière
1h 30min
Kedgeree
45 min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Quenelles with Watercress Sauce
2h 45min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min