Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, halved
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 ½ - 2 tsp ground cumin, to taste
- 1 Tbsp ground cinnamon, plus 1 pinch for dusting
- 1 ½ - 2 tsp ground coriander, to taste
- 2 tsp dried fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 600 g duck breasts, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 150 g dried apricots, pitted, quartered
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp chicken stock paste, homemade - 2 lemons, finely grated zest and juice
- 80 g water
- 50 g toasted pine nuts, plus extra for garnishing
- 4 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- 1 tsp icing sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1997 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 Std.
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 Std. 30 Min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 Std. 30 Min
Pollock and Spinach Lasagne
1 Std.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Salmon and Courgette en Croute
1 Std.
Coulibiac
2u. 15min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min