Apparaten en accessoires
Hollandaise sauce
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
butter, unsalted cut in pieces250 g
-
water50 g
-
lemon juice1 tbsp
-
egg yolks3
-
salt½ tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portions
Eiwitten
11 g
Calorieën
8751 kJ /
2093 kcal
Vetten
227 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
174 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Béchamel sauce
15 Min
Guacamole
10 Min
Mustard-dill sauce
2 Std. 15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Vanilla ice cream
12 Std.
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Berry mousse
4 Std. 50 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
13 Std. 30 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Fruit sauce (coulis)
10 Min
Chocolate mousse
3 Std. 20 Min