Apparaten en accessoires
Orange curry dressing
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
walnut oil or other nut oil200 g
-
orange juice, freshly squeezed130 g
-
orange zest (1 cm x 3 cm)1 slice
-
shallots cut in halves30 g
-
hot mustard20 g
-
curry powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
0.8 g
Calorieën
1947.8 kJ /
465.5 kcal
Vetten
50.3 g
Vezels
0.4 g
Koolhydraten
3.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
174 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Gazpacho
1h 15min
Guacamole
10min
Tiramisu
5h 20min
Buckwheat Crêpes
30min
Passion Fruit Soufflé
35min
Green Goodness Soup
10min
Salmon tartare
10min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35min
Hollandaise sauce
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2h 35min