Béarnaise sauce

Béarnaise sauce

4.1 25 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
4 portions

Ingrediënten

  • shallots cut in halves
    50 g
  • fresh tarragon leaves only
    1 sprig
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
    1 tbsp
  • butter, unsalted cut in pieces
    200 g
  • egg yolks
    4
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 portions

Eiwitten 15 g
Calorieën 7666 kJ / 1833 kcal
Vetten 192 g
Vezels 0.9 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...