Béarnaise sauce
TM6 TM5 TM31

Béarnaise sauce

4.0 (23 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g shallots, cut in halves
  • 1 sprig fresh tarragon, leaves only
  • 50 g dry white wine
  • 1 tbsp white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
  • 200 g butter, unsalted, cut in pieces
  • 4 egg yolks
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper

Voeding
per 4 portions
Calorieën
7666 kJ / 1833 kcal
Eiwitten
15 g
Koolhydraten
2 g
Vetten
192 g
Vezels
0.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten