Apparaten en accessoires
Potato and vegetable purée
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
vegetables (e.g. carrots, celeriac, yams, green peas, cauliflower, broccoli), cut in pieces (see tip)400 g
-
floury potatoes peeled, cut in slices (0.5 cm)600 g
-
salt1 - 1 ¼ tsp
-
milk250 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (optioneel)1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
1099 kJ /
263 kcal
Vetten
10 g
Vezels
4.9 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
174 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Polenta
50min
Cereal and fruit purée
20min
Floating islands
40min
Vegetable-potato-meat purée
35min
Guacamole
10min
Tzatziki
20min
Vanilla sugar
72u.
Risotto with Parmesan cheese
30min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1u. 15min
Fruit nectar
10min
Courgette Purée - from 6 months
15min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min