Apparaten en accessoires
Potato and vegetable purée
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
vegetables (e.g. carrots, celeriac, yams, green peas, cauliflower, broccoli), cut in pieces (see tip)400 g
-
floury potatoes peeled, cut in slices (0.5 cm)600 g
-
salt1 - 1 ¼ tsp
-
milk250 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (optioneel)1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
1099 kJ /
263 kcal
Vetten
10 g
Vezels
4.9 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
174 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Béarnaise sauce
15 min
Baked spinach and eggs
40 min
Vegetable-potato-meat purée
35 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Asparagus cream soup
30 min
Guacamole
10 min
Pizza dough
1 godz.
Hollandaise sauce
15 min
Tomato rice
30 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Berry mousse
4 godz. 50 min
Creamy courgette soup
25 min