Apparaten en accessoires
Sabayon (Zabaglione)
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
dry Marsala wine60 g
-
dry white wine60 g
-
sugar (caster sugar)120 g
-
egg yolks6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1047 kJ /
250 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
174 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Geen beoordelingen
Mustard-dill sauce
2u. 15min
Classic Zabaglione
15min
Crème Pâtissière
15min
Profiteroles
2u. 15min
Passion Fruit Soufflé
35min
Almond Tuiles
1u. 30min
Pear Frangipane
1u. 30min
Sabayon
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48u.
Pear Frangipane
1u. 30min