Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g dry Marsala wine
- 60 g dry white wine
- 120 g sugar (caster sugar)
- 6 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mustard-dill sauce
2h 15 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10 min
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1h 20min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Classic Zabaglione
15 min
Béarnaise Sauce
20min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Mustard-Dill Sauce
2h 15 min
Floating islands
40 min
Béarnaise sauce
15 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min