Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Toppings
- 450 - 500 g fresh figs, stems removed then halved
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 120 g prosciutto, sliced
Nut Crust Base
- 125 g blanched almonds
- 125 g pecan nut halves
- 20 g unsalted butter, soft
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp fine sea salt
- 1 medium egg
Filling
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 150 g Roquefort cheese, crumbled
- 275 g single cream
- 3 medium eggs
Balsamic Glaze and Assembly
- 100 g balsamic vinegar
- 40 g caster sugar
- 50 g Roquefort cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2346 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Natrium
- 1060 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Palmiers Two Ways
1 godz. 40 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Christmas Eve Lasagne - Lasagne della vigilia di Natale
1 Std. 45 Min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 Std. 30 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3 godz. 50 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min