Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Toppings
- 450 - 500 g fresh figs, stems removed then halved
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 120 g prosciutto, sliced
Nut Crust Base
- 125 g blanched almonds
- 125 g pecan nut halves
- 20 g unsalted butter, soft
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp fine sea salt
- 1 medium egg
Filling
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 150 g Roquefort cheese, crumbled
- 275 g single cream
- 3 medium eggs
Balsamic Glaze and Assembly
- 100 g balsamic vinegar
- 40 g caster sugar
- 50 g Roquefort cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2346 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Natrium
- 1060 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Onion Pie
2h
Torta Caprese
55 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Pea Gazpacho
4h 15min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18h
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 Std. 20 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.