Apparaten en accessoires
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
8 slices
Ingrediënten
Toppings
-
fresh figs stems removed then halved450 - 500 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing½ Tbsp
-
prosciutto sliced120 g
Nut Crust Base
-
blanched almonds125 g
-
pecan nut halves125 g
-
unsalted butter soft20 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
medium egg1
Filling
-
garlic clove1
-
onions quartered50 g
-
olive oil20 g
-
Roquefort cheese crumbled150 g
-
single cream275 g
-
medium eggs3
Balsamic Glaze and Assembly
-
balsamic vinegar100 g
-
caster sugar40 g
-
Roquefort cheese crumbled50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 slice
Natrium
1060 mg
Eiwitten
20 g
Calorieën
2346 kJ /
566 kcal
Vetten
45 g
Verzadigd vet
15 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury
58 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18h 25min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Mushroom Wellingtons
2h 30min
Crab Cakes
1h 35min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2h 15min
Roasted Tomato Tart
2h
Rhubarb Vanilla Flan
50min
Limoncello Tarts
3h 15min
Rhubarb Marzipan Slices
1h 10min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min