Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Toppings
- 450 - 500 g fresh figs, stems removed then halved
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 120 g prosciutto, sliced
Nut Crust Base
- 125 g blanched almonds
- 125 g pecan nut halves
- 20 g unsalted butter, soft
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp fine sea salt
- 1 medium egg
Filling
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 150 g Roquefort cheese, crumbled
- 275 g single cream
- 3 medium eggs
Balsamic Glaze and Assembly
- 100 g balsamic vinegar
- 40 g caster sugar
- 50 g Roquefort cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2346 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Natrium
- 1060 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1 Std. 40 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Persian Carrot and Coconut Cake
2h 20min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Aubergine and Almond Dip
20 Min