Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g parsnips, peeled, sliced in rounds (1-2 cm)
- 50 g unsalted butter, diced, plus extra for frying
- olive oil, for frying
- 2 egg whites, from large eggs
- 2 egg yolks, from large eggs
- 30 g crème fraîche
- 30 g milk
- 2 Tbsp rice flour
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 80 g walnut halves
- 1 ½ Tbsp honey
- 100 g Stilton, crumbled
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 395 kJ / 95 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 7.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Curried Parsnip and Apple Soup
30 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 Min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 Std.
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3h
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Beetroot Houmous
15min
Stilton and Walnut Pâté
5 min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 Min