Apparaten en accessoires
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 20min
30 pieces
Ingrediënten
-
parsnips peeled, sliced in rounds (1-2 cm)400 g
-
unsalted butter diced, plus extra for frying50 g
-
olive oil for frying
-
egg whites from large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
crème fraîche30 g
-
milk30 g
-
rice flour2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
walnut halves80 g
-
honey1 ½ Tbsp
-
Stilton crumbled100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
2 g
Calorieën
395 kJ /
95 kcal
Vetten
7.9 g
Koolhydraten
3.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Christmas Day
12 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 Std. 25 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Lemon Tiramisu
6 Std. 25 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3 Std. 50 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 Min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 Std. 45 Min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 Std. 35 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 Std. 50 Min