Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g smoked salmon, sliced
- 120 g boiling water
- 2 ½ tsp gelatine powder (1 x 12 g sachet)
- 500 g cream cheese
- 2 ½ lemons, finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving
- 2 Tbsp fresh chives, finely chopped
- 3 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
- 5 pinches ground black pepper
- 2 ripe avocados, cut in pieces (approx. 240 g)
- 1 pinch garlic powder
- 100 g hot smoked salmon, flaked
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1409 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Natrium
- 937 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Crab Tart
2 Std. 30 Min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 Std. 20 Min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1 Std. 40 Min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1h
Honey Parmesan Parsnips
50min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min