Layered Salmon and Avocado Terrine

Layered Salmon and Avocado Terrine

4.8 43 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u. 35min
8 portions

Ingrediënten

  • smoked salmon sliced
    400 g
  • boiling water
    120 g
  • gelatine powder (1 x 12 g sachet)
    2 ½ tsp
  • cream cheese
    500 g
  • lemons finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving
    2 ½
  • fresh chives finely chopped
    2 Tbsp
  • fine sea salt plus ¼ tsp
    3 pinches
  • ground black pepper
    5 pinches
  • ripe avocados cut in pieces (approx. 240 g)
    2
  • garlic powder
    1 pinch
  • hot smoked salmon flaked
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 937 mg
Eiwitten 20 g
Calorieën 1409 kJ / 340 kcal
Vetten 27 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...