Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Goat's Cheese
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 12 fresh chives
- 10 g fresh basil leaves
- 150 g soft goat's cheese
- 80 g crème fraîche
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Walnuts, Beetroot and Rocket
- 50 g walnut halves
- 5 - 6 cooked beetroot, large (approx. 500 g), peeled (see tip)
- 180 g rocket leaves
- 1 Tbsp walnut oil, plus extra for drizzling
- 2 pinches fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1016 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Natrium
- 341 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 Std. 35 Min
Cranberry Sauce
1h
Hot Artichoke Dip
30min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 Min
Pineapple Parcels
1h
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3h