Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Goat's Cheese
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 12 fresh chives
- 10 g fresh basil leaves
- 150 g soft goat's cheese
- 80 g crème fraîche
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Walnuts, Beetroot and Rocket
- 50 g walnut halves
- 5 - 6 cooked beetroot, large (approx. 500 g), peeled (see tip)
- 180 g rocket leaves
- 1 Tbsp walnut oil, plus extra for drizzling
- 2 pinches fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1016 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Natrium
- 341 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 Min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 Min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
11sa
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 Min
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Roasted Red Pepper Shots
30 Min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 Min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min