Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Goat's Cheese
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 12 fresh chives
- 10 g fresh basil leaves
- 150 g soft goat's cheese
- 80 g crème fraîche
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Walnuts, Beetroot and Rocket
- 50 g walnut halves
- 5 - 6 cooked beetroot, large (approx. 500 g), peeled (see tip)
- 180 g rocket leaves
- 1 Tbsp walnut oil, plus extra for drizzling
- 2 pinches fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1016 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Natrium
- 341 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10min
Avocado and Basil Dressing
10min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 godz. 10 min
Peruvian Ceviche
1h 15min
Guacamole
5min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Beetroot Houmous
15 Min