Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 1 fresh red chilli, halved and deseeded
- 2 garlic cloves
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 60 g water
- 15 g sherry vinegar
- 50 g sultanas
- 30 g pickled baby capers, drained
- 30 g toasted pine nuts
- 5 sprigs fresh parsley leaves, roughly chopped
- 1 lemon, finely grated zest only
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
Cauliflower Steaks
- 2 cauliflowers
- dried oregano, to taste
Cauliflower Purée
- 500 g water
- 1 garlic clove
- 100 g almond milk
- 50 g dairy-free spread
- 10 g olive oil
- 1 pinch caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1851.9 kJ / 442.6 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 35.8 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 762.7 mg
Alternatieve recepten
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2sa 20 dk
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min