
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 1 fresh red chilli halved and deseeded
- 2 garlic cloves
- 80 g extra virgin olive oil plus extra for drizzling
- 60 g water
- 15 g sherry vinegar
- 50 g sultanas
- 30 g pickled baby capers drained
- 30 g toasted pine nuts
- 5 sprigs fresh parsley leaves roughly chopped
- 1 lemon finely grated zest only
- ½ tsp fine sea salt plus extra to taste
Cauliflower Steaks
- 2 cauliflowers
- dried oregano to taste
Cauliflower Purée
- 500 g water
- 1 garlic clove
- 100 g almond milk
- 50 g dairy-free spread
- 10 g olive oil
- 1 pinch caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper plus extra to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 442.6 kcal / 1851.9 kJ
- Eiwitten
- 7.9 g
- Vetten
- 35.8 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vezels
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Natrium
- 762.7 mg