Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 1 fresh red chilli, halved and deseeded
- 2 garlic cloves
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 60 g water
- 15 g sherry vinegar
- 50 g sultanas
- 30 g pickled baby capers, drained
- 30 g toasted pine nuts
- 5 sprigs fresh parsley leaves, roughly chopped
- 1 lemon, finely grated zest only
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
Cauliflower Steaks
- 2 cauliflowers
- dried oregano, to taste
Cauliflower Purée
- 500 g water
- 1 garlic clove
- 100 g almond milk
- 50 g dairy-free spread
- 10 g olive oil
- 1 pinch caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1851.9 kJ / 442.6 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 35.8 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 762.7 mg
Alternatieve recepten
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Lentil Moussaka
3h 30min