Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 1 fresh red chilli, halved and deseeded
- 2 garlic cloves
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 60 g water
- 15 g sherry vinegar
- 50 g sultanas
- 30 g pickled baby capers, drained
- 30 g toasted pine nuts
- 5 sprigs fresh parsley leaves, roughly chopped
- 1 lemon, finely grated zest only
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
Cauliflower Steaks
- 2 cauliflowers
- dried oregano, to taste
Cauliflower Purée
- 500 g water
- 1 garlic clove
- 100 g almond milk
- 50 g dairy-free spread
- 10 g olive oil
- 1 pinch caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1851.9 kJ / 442.6 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 35.8 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 762.7 mg
Alternatieve recepten
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 Std.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min