Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pear (approx. 260 g), firm, cored and quartered, sliced (5 mm)
- 125 g soft goat's cheese, sliced (1 cm)
- 3 Tbsp lemon juice
- 1 sprig fresh rosemary, small, leaves only
- 40 g walnut halves
- 30 g honey
- 30 g olive oil
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 Std.
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min
Ginger Sparkler
40min
Mulled Wine
30 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Honey Parmesan Parsnips
50 Min