Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pear (approx. 260 g), firm, cored and quartered, sliced (5 mm)
- 125 g soft goat's cheese, sliced (1 cm)
- 3 Tbsp lemon juice
- 1 sprig fresh rosemary, small, leaves only
- 40 g walnut halves
- 30 g honey
- 30 g olive oil
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pea and Mint Soup (TM5)
20 Min
Shellfish Nage with Champagne
1h 5min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1 Std.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1h 25 min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 Min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 Min