Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pear (approx. 260 g), firm, cored and quartered, sliced (5 mm)
- 125 g soft goat's cheese, sliced (1 cm)
- 3 Tbsp lemon juice
- 1 sprig fresh rosemary, small, leaves only
- 40 g walnut halves
- 30 g honey
- 30 g olive oil
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Tomato Soup
25min
Creamy tomato soup
30 min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35min
Mushroom Pâté
1h 30min
Welsh 'Rabbits'
20 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Onion Soup
1h
Quick Cheese Soufflés
45 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 min