Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pear (approx. 260 g), firm, cored and quartered, sliced (5 mm)
- 125 g soft goat's cheese, sliced (1 cm)
- 3 Tbsp lemon juice
- 1 sprig fresh rosemary, small, leaves only
- 40 g walnut halves
- 30 g honey
- 30 g olive oil
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus Risotto
45 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Artichoke And Tofu Dip
5 Min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Shallot Tarte Tatin
2 Std.
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Balsamic Spelt Salad
20 min
Cucumber Gin Granita
45 Min
Hot Artichoke Dip
30 Min
Roses with Love
10 Min