Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g onions, halved vertically, or quartered if large
- 550 g red peppers, cut in wedges that fit in feeder
- 600 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh parsley, cut in pieces
- 5 g fresh coriander, cut in pieces
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 lemon, thin peelings of skin and 20 g juice
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1475 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 669 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Chicken with Peppers and Rice
1h
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Prawn Saganaki
35 Min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min