Apparaten en accessoires
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
water1000 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2 cm)300 g
-
frozen baby broad beans100 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tahini30 g
-
olive oil40 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fresh basil leaves5 g
-
fresh coriander leaf5 g
-
garlic clove2
-
fine sea salt1 tsp
-
tinned butter beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
wholemeal flour2 Tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
flatbreads vegan (see tip)4
-
tomatoes sliced250 g
-
rocket leaves25 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
716 mg
Eiwitten
17 g
Calorieën
2111 kJ /
504 kcal
Vetten
19 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
60 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant-based Kitchen
30 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Coconut Dhal
20 min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Chickpea Pancakes
20 min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Quick Falafel
30 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Coconut and Spinach Dahl
50 min