Compatibele versies
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 300 g sweet potatoes, peeled, diced (2 cm)
- 100 g frozen baby broad beans
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 30 g tahini
- 40 g olive oil
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 5 g fresh basil leaves
- 5 g fresh coriander leaves
- 2 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 240 g tinned butter beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 2 Tbsp wholemeal flour
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp smoked paprika
- 4 flatbreads, vegan (see tip)
- 250 g tomatoes, sliced
- 25 g rocket leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2111 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 716 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterbean and Feta Burgers
1h 30 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Vegan Gravy
45 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Sweet Potato Curry
30 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min