Compatibele versies
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 300 g sweet potatoes, peeled, diced (2 cm)
- 100 g frozen baby broad beans
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 30 g tahini
- 40 g olive oil
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 5 g fresh basil leaves
- 5 g fresh coriander leaves
- 2 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 240 g tinned butter beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 2 Tbsp wholemeal flour
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp smoked paprika
- 4 flatbreads, vegan (see tip)
- 250 g tomatoes, sliced
- 25 g rocket leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2111 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 716 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 Min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Vegetarian Chilli
35min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Coconut and Spinach Dahl
50min