Compatibele versies
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 300 g sweet potatoes, peeled, diced (2 cm)
- 100 g frozen baby broad beans
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 30 g tahini
- 40 g olive oil
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 5 g fresh basil leaves
- 5 g fresh coriander leaves
- 2 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 240 g tinned butter beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 2 Tbsp wholemeal flour
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp smoked paprika
- 4 flatbreads, vegan (see tip)
- 250 g tomatoes, sliced
- 25 g rocket leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2111 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 716 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Falafel
30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 Std. 25 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min