Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 80 g shallot, halved
- 20 g olive oil
- 250 g water
-
1
Tbsp vegetable stock paste, homemade
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 150 g blue cheese, (eg. Gorgonzole, Roquefort), cut in pieces
- 30 g plain flour
- 50 g unsalted butter, cut in pieces
- 80 g double cream
- 1 tsp ground white pepper
- 2 pinches ground nutmeg
- 400 g waxy potatoes, peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)
- 400 g parsnips, peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)
- 400 g sweet potatoes, peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)
- 50 g walnut halves
- 2 Tbsp honey
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3305.3 kJ / 790 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 90.5 g
- Vetten
- 42.3 g
- Verzadigd vet
- 19.8 g
- Vezels
- 14.3 g
- Natrium
- 0.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna and Spring Onion Quiche
2 godz.
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.
Mushroom Parmentier
1h 10min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10min