Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 80 g shallot, halved
- 20 g olive oil
- 250 g water
-
1
Tbsp vegetable stock paste, homemade
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 150 g blue cheese, (eg. Gorgonzole, Roquefort), cut in pieces
- 30 g plain flour
- 50 g unsalted butter, cut in pieces
- 80 g double cream
- 1 tsp ground white pepper
- 2 pinches ground nutmeg
- 400 g waxy potatoes, peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)
- 400 g parsnips, peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)
- 400 g sweet potatoes, peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)
- 50 g walnut halves
- 2 Tbsp honey
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3305.3 kJ / 790 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 90.5 g
- Vetten
- 42.3 g
- Verzadigd vet
- 19.8 g
- Vezels
- 14.3 g
- Natrium
- 0.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 Std. 15 Min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 Min
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Root Vegetable Gratin
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Pea and Courgette Tarts
1h