Compatibele versies
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sweet Potatoes
- 4 sweet potatoes (approx. 230 g each)
- 20 g olive oil
- 4 pinches salt
- 4 pinches ground black pepper
Banana Sriracha Mayo
- 250 g sunflower oil
- 1 banana, cut in pieces
- 30 g sriracha sauce
- 1 medium egg (see tip)
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
Coleslaw
- 150 g carrots, cut in pieces
- 50 g onions, quartered
- 250 g cabbage leaves, cut in pieces
- 5 g cider vinegar
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
Lentil Sauce
- 100 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
-
½ - 1
fresh jalapeño chilli, deseeded and cut in pieces
of ½ - 1 pickled jalapeño chilli, deseeded and cut in pieces - 20 g vegetable oil
- 300 g lentils
- 1 tsp sweet paprika
- 1 tsp ground cumin
- 500 g water
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- fresh coriander, for serving
- 1 lime, cut in wedges, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4698 kJ / 1123 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 75 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 17 g
- Natrium
- 1155 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25 min
Crispy Korean Tofu
1h 20 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 Std.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min