Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g halved walnuts
- 2 garlic cloves
- 2 tsp edible rose petals, plus extra for garnishing
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 10 g fresh coriander leaves, plus extra for garnishing
- 10 g fresh parsley leaves
- 50 g spring onions, trimmed, cut in 3 pieces
- 8 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1048 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 21.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1h
Curried Cake with Coriander Chutney
1 Std. 10 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min