Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g halved walnuts
- 2 garlic cloves
- 2 tsp edible rose petals, plus extra for garnishing
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 10 g fresh coriander leaves, plus extra for garnishing
- 10 g fresh parsley leaves
- 50 g spring onions, trimmed, cut in 3 pieces
- 8 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1048 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 21.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Chickpea Pancakes
20 min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1h
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Veracruz Fish
30 min
Seitan Pie
2 godz. 10 min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 Std. 10 Min