Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 350 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 70 g onions, quartered
- 15 g vegetable oil, plus extra for frying
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded
- 100 g cooked beetroot, quartered
- 1 tsp Kashmiri chilli powder
- 1 tsp garam masala
- 1 tsp fine sea salt
- 1 Tbsp plain flour, for dusting
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 234 kJ / 56 kcal
- Eiwitten
- 1.25 g
- Koolhydraten
- 8.69 g
- Vetten
- 1.79 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower Stuffed Parathas
45min
Saag Paneer
13 godz.
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min
Dal Makhani
9 Std. 30 Min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Pudla with Spinach and Paneer
1h
Dhokla
30min
Stuffed Parathas
1h 20min
Tarka Dal
9h 5 min
Chapatis
1h 30min
Chana Masala
45min
Sambhar
1 Std. 5 Min