Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 350 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 70 g onions, quartered
- 15 g vegetable oil, plus extra for frying
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded
- 100 g cooked beetroot, quartered
- 1 tsp Kashmiri chilli powder
- 1 tsp garam masala
- 1 tsp fine sea salt
- 1 Tbsp plain flour, for dusting
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 234 kJ / 56 kcal
- Eiwitten
- 1.25 g
- Koolhydraten
- 8.69 g
- Vetten
- 1.79 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chapatis
1h 30 min
Tarka Dal
9h 5min
Pudla with Spinach and Paneer
1h
Palak Paneer
45 min
Sambhar
1h 5min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Paneer Makhani
1h
Cauliflower Stuffed Parathas
45 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Dhokla
30 min
Dosa with spiced potato filling
17 Std. 40 Min
Dal Makhani
9 Std. 30 Min