Apparaten en accessoires
Aloo Beetroot Tikki
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
10 pieces
Ingrediënten
-
water1000 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)350 g
-
onions quartered70 g
-
vegetable oil plus extra for frying15 g
-
fresh green chilli halved, deseeded1
-
cooked beetroot quartered100 g
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
plain flour for dusting1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
1.25 g
Calorieën
234 kJ /
56 kcal
Vetten
1.79 g
Koolhydraten
8.69 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Taste of India
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Aloo Gobi
20min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min
Tarka Dal
9u. 5min
Sambhar
1u. 5min
Butternut Squash Masala Dosa
11u. 30min
Cauliflower Stuffed Parathas
45min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Dhokla
30min
Vegetable Biryani
50min
Chana Masala
45min
Dal Makhani
9u. 30min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min