Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 1500 g water
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 3 tsp olive oil
- 300 g carrots, cut in pieces (1 cm)
- 200 g courgettes, cut in pieces (1 cm)
- 100 g frozen peas, defrosted
- 400 g cod fillets, skinless, boneless
- 20 g lemon juice
- ½ tsp ground black pepper
- 350 g dried pasta, multi-coloured fusilli
Tartare Sauce
- 60 g pickles
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 100 g sunflower oil
- 1 large egg
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp Dijon mustard
- 1 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3303 kJ / 790 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 73.8 g
- Vetten
- 39.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Double Pea and Chorizo Soup
45 Min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40min
Chicken Étouffée
45 Min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min
Salmon Farfalle with Pesto
45 Min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 Min