Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 1500 g water
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 3 tsp olive oil
- 300 g carrots, cut in pieces (1 cm)
- 200 g courgettes, cut in pieces (1 cm)
- 100 g frozen peas, defrosted
- 400 g cod fillets, skinless, boneless
- 20 g lemon juice
- ½ tsp ground black pepper
- 350 g dried pasta, multi-coloured fusilli
Tartare Sauce
- 60 g pickles
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 100 g sunflower oil
- 1 large egg
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp Dijon mustard
- 1 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3303 kJ / 790 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 73.8 g
- Vetten
- 39.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Sardine and Pea Pilaf
40 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Creamed Cod
45 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Salt Cod Fritters
45 min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Chicken Salad
1 godz. 20 min