Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 1 red onion, (approx. 100 g), quartered
- 200 g chestnut mushrooms, halved
- 80 g carrot, cut in pieces
- 90 g celery, cut in pieces
- 20 g sunflower oil
- 15 g vegan margarine
- ½ tsp fine sea salt
- 1 dried bay leaf
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 tsp brown sugar
- 1 tsp plain flour
- 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
- 350 g water
- 80 g red wine, vegan
- 20 g dark soy sauce, vegan
- 10 g red wine vinegar, vegan
- ½ tsp mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 387 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Mozzarella
8h 50min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Barbecue Beanburger Sliders
1 Std. 50 Min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Vegan Parmesan
15 Min
Aquafaba Meringues
2h 15min
Vegan Pepperoni
5 Std. 10 Min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min