Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 1 red onion, (approx. 100 g), quartered
- 200 g chestnut mushrooms, halved
- 80 g carrot, cut in pieces
- 90 g celery, cut in pieces
- 20 g sunflower oil
- 15 g vegan margarine
- ½ tsp fine sea salt
- 1 dried bay leaf
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 tsp brown sugar
- 1 tsp plain flour
- 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
- 350 g water
- 80 g red wine, vegan
- 20 g dark soy sauce, vegan
- 10 g red wine vinegar, vegan
- ½ tsp mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 387 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2 Std. 20 Min
Vegan Butter
2h
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Vegan gravy
40min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Seitan Chilli
25 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Vegetarian Chilli
35 Min