Apparaten en accessoires
Beetroot and Kale Pizza
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
4 portions
Ingrediënten
Dough
-
water200 g
-
olive oil35 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
maize flour150 g
-
strong white bread flour150 g
-
strong wholemeal bread flour100 g
-
fine sea salt1 tsp
Topping
-
hazelnuts50 g
-
cooked beetroot cut in pieces250 g
-
olive oil30 g
-
lemon juice only (approx. 15 g)½
-
garlic cloves2
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground cumin or to taste2 pinches
-
kale tough stalks removed then roughly chopped100 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
grated mozzarella200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
33 g
Calorieën
3590 kJ /
858 kcal
Vetten
46 g
Koolhydraten
77 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Modern Vegetarian
60 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Veggie 'Burritos'
20 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Sesame, Honey and Citrus Bars
30 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 godz. 20 min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min