Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 200 g water
- 35 g olive oil
- 2 tsp dried instant yeast, crumbled
- 150 g maize flour
- 150 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 100 g strong wholemeal bread flour
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 50 g hazelnuts, cut in pieces
- 250 g cooked beetroot, cut in pieces
- 30 g olive oil, juice only (approx. 15 g)
- ½ lemon, juice only (approx. 15 g)
- 2 garlic cloves, or to taste
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground cumin, or to taste
- 100 g kale, tough stalks removed then roughly chopped
- 100 g feta cheese, crumbled
- 200 g grated mozzarella
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3590 kJ / 858 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2h
Garlic and White Bean Stew
50min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1h 35 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Vegetable Waffles
15 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Pea and Courgette Tarts
1h