Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 200 g water
- 35 g olive oil
- 2 tsp dried instant yeast, crumbled
- 150 g maize flour
- 150 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 100 g strong wholemeal bread flour
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 50 g hazelnuts, cut in pieces
- 250 g cooked beetroot, cut in pieces
- 30 g olive oil, juice only (approx. 15 g)
- ½ lemon, juice only (approx. 15 g)
- 2 garlic cloves, or to taste
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground cumin, or to taste
- 100 g kale, tough stalks removed then roughly chopped
- 100 g feta cheese, crumbled
- 200 g grated mozzarella
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3590 kJ / 858 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Gratin
1h
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Vegetable Oat Bake
1h 15min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Mediterranean pearl barley risotto
1h
Courgette and Dried Fruit Scones
30 min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 Std.
Buckwheat Porridge
25 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Veggie Wellington
2 godz.