Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 200 g water
- 35 g olive oil
- 2 tsp dried instant yeast, crumbled
- 150 g maize flour
- 150 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 100 g strong wholemeal bread flour
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 50 g hazelnuts, cut in pieces
- 250 g cooked beetroot, cut in pieces
- 30 g olive oil, juice only (approx. 15 g)
- ½ lemon, juice only (approx. 15 g)
- 2 garlic cloves, or to taste
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground cumin, or to taste
- 100 g kale, tough stalks removed then roughly chopped
- 100 g feta cheese, crumbled
- 200 g grated mozzarella
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3590 kJ / 858 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1 Std. 50 Min
Savoury Flapjacks
40 Min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Courgette and Carrot Loaf
45 Min
Multiseed Bread
2h
Kale Meat(less) Balls
30 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Spelt Bread
1h 45min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Risotto with Broccoli Rabe
30 Min