Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 200 g water
- 35 g olive oil
- 2 tsp dried instant yeast, crumbled
- 150 g maize flour
- 150 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 100 g strong wholemeal bread flour
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 50 g hazelnuts, cut in pieces
- 250 g cooked beetroot, cut in pieces
- 30 g olive oil, juice only (approx. 15 g)
- ½ lemon, juice only (approx. 15 g)
- 2 garlic cloves, or to taste
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground cumin, or to taste
- 100 g kale, tough stalks removed then roughly chopped
- 100 g feta cheese, crumbled
- 200 g grated mozzarella
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3590 kJ / 858 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min
Veggie Wellington
2 Std.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Middle Eastern Aubergine Pies
2 Std.
Carrot and Peanut Bake
55 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 Std. 15 Min
Courgette and Dried Fruit Scones
30 Min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Courgette and Carrot Loaf
45min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h