Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g bread, torn in pieces
- 2 shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 250 g kale, tough stalks removed
- 50 g olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 70 g feta cheese, crumbled
- 6 stalks fresh mint, leaves only, finely chopped
- 1 medium egg
- fine sea salt, to taste
- macadamia oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 417.2 kJ / 99.8 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Chickpea Pancakes
20 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Kale Biscotti
1h
Beetroot and Kale Pizza
2h
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35 min.
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min