Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Radish salsa
- 160 g red radishes, cleaned
- 1 red onion (approx. 60 g), cut into halves
- 10 g mustard (approx. 1 tsp)
- 25 g white wine vinegar
- 35 g olive oil
- ½ tsp fine salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 15 g capers, pickled, drained
Broccoli fritters
- 460 g water
- 500 g broccoli, in florets
- 70 g almonds, whole
- 30 g soy flour, full fat, as egg replacement
- 20 g breadcrumbs, vegan
- 30 g oat flakes
- 1 tsp fine salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55 min
Ratatouille
40 Min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 min
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1 Std. 10 Min
Orange couscous with steamed salmon
35min
Mediterranean pearl barley risotto
1h
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Vegan bean burger
1h 20 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min