Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegetable Tartlets
- 150 g dried chickpeas
- 200 g red peppers, cut in strips (approx. 1.5 cm)
- 60 g olive oil
- 170 g red onions, cut in wedges (3-4 cm)
- 240 - 260 g water (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- olive oil, for greasing
Mixed Salad
- 50 g sesame seeds
- 15 g fresh root ginger, grated
- 1 orange, finely grated zest of ½ and 40 g juice
- 40 g honey
- 40 g balsamic vinegar
- 80 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- 100 g lamb's lettuce
- 150 g rocket leaves
- 200 g red radishes, sliced
-
300
g Granny Smith apples, cut in pieces
of tart apples, cut in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2827 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 986 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 Min
Indian vegetable curry
50 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 Min
Leftover Vegetable Houmous
10min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 Std.
Sumac and Tahini Houmous
10min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Leftover Curry
1h 10min