Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust

Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust

3.7 11 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 5min
6 portions

Ingrediënten

Vegetable Tartlets
  • dried chickpeas
    150 g
  • red peppers cut in strips (approx. 1.5 cm)
    200 g
  • olive oil
    60 g
  • red onions cut in wedges (3-4 cm)
    170 g
  • water (see tip)
    240 - 260 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • fresh rosemary leaves only
    2 sprigs
  • olive oil for greasing
Mixed Salad
  • sesame seeds
    50 g
  • fresh root ginger grated
    15 g
  • orange finely grated zest of ½ and 40 g juice
    1
  • honey
    40 g
  • balsamic vinegar
    40 g
  • olive oil
    80 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • lamb's lettuce
    100 g
  • rocket leaves
    150 g
  • red radishes sliced
    200 g
  • Granny Smith apples cut in pieces
    300 g
    tart apples, cut in pieces

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 986 mg
Eiwitten 13 g
Calorieën 2827 kJ / 676 kcal
Vetten 44 g
Vezels 13 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 63 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...