Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g olive oil
- ½ tsp black mustard seeds
- ½ tsp cumin seeds
- 2 tsp Madras curry powder
- 250 g butternut squash, peeled, sliced (1 cm) (see tip)
- 250 g kabocha squash, peeled, sliced (1 cm)
- 1 red onion, cut in wedges (eighths)
- 1 tsp coarse sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 190 g wholemeal flour, plus extra for dusting
- 115 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp fine sea salt
- 50 - 80 g water, ice cold
- 250 g sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1979 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Lentil Moussaka
3h 30min
Chickpea Pancakes
20 min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min