Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g olive oil
- ½ tsp black mustard seeds
- ½ tsp cumin seeds
- 2 tsp Madras curry powder
- 250 g butternut squash, peeled, sliced (1 cm) (see tip)
- 250 g kabocha squash, peeled, sliced (1 cm)
- 1 red onion, cut in wedges (eighths)
- 1 tsp coarse sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 190 g wholemeal flour, plus extra for dusting
- 115 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp fine sea salt
- 50 - 80 g water, ice cold
- 250 g sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1979 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1h 35 min.
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h