Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g olive oil
- ½ tsp black mustard seeds
- ½ tsp cumin seeds
- 2 tsp Madras curry powder
- 250 g butternut squash, peeled, sliced (1 cm) (see tip)
- 250 g kabocha squash, peeled, sliced (1 cm)
- 1 red onion, cut in wedges (eighths)
- 1 tsp coarse sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 190 g wholemeal flour, plus extra for dusting
- 115 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp fine sea salt
- 50 - 80 g water, ice cold
- 250 g sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1979 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15 min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Roasted Tomato Tart
2u.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1hod. 35min
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1h 40 min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50 min
Chickpea Pancakes
20 min