Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
Paneer Topping
- 250 g paneer, diced (1-2 cm)
- 200 g mixed peppers, diced (1-2 cm)
- 200 g onions, diced (1-2 cm)
- 2 garlic cloves
- 150 g plain yoghurt
- 1 ½ tsp ground coriander
- 1 ½ tsp chilli powder
- 1 tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp garam masala
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp salt
Tomato Sauce
- 3 garlic cloves
- 15 g fresh basil leaves
- 2 tsp dried oregano
- 370 g tomatoes, deseeded, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 1 tsp sugar
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Finalisation
- 200 g mozzarella, cut in pieces
- dried chilli flakes, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3214.2 kJ / 768.2 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 95.3 g
- Vetten
- 27.9 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 2202.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crispy Korean Tofu
1h 20 min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Paneer Makhani
1h
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Stuffed Parathas
1h 20 min
Pudla with Spinach and Paneer
1h
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Vegetable Biryani
50min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min