Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 - 400 g sweet potatoes, ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder
- 350 - 400 g parsnips, ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder
- 4 Tbsp olive oil
- 1 ¼ tsp fine sea salt
-
2
Tbsp chickpea flour
of gram flour - 250 g tinned crushed tomatoes
- 10 g fresh basil leaves
- 150 g mozzarella (approx. 1 ball), torn in pieces
- 8 - 10 pitted black olives, sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1768.8 kJ / 422.8 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 1194.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arancini
2h 10min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM6)
40min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 Std. 50 Min
Stilton and Walnut Pâté
5 min
Spätzle with Mushroom Cream
30 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Spanakopita
2h 10min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5 min