Compatibele versies
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffing Mixture
- 50 g white bread
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 bunch fresh parsley, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Chicken, Vegetables and Rice
- 1250 g water
- 200 g basmati rice
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 1 tsp cumin seeds
- 3 chicken breasts, butterflied and flattened to an even thickness (approx. 1 cm) (see tip)
- 6 slices Parma ham (1 pack, approx. 80 g)
- 400 g courgettes, peeled in ribbons (approx. 2 courgettes)
- 200 g carrots, peeled in ribbons (approx. 2 carrots)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2663.7 kJ / 636.6 kcal
- Eiwitten
- 45.2 g
- Koolhydraten
- 57.3 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 1321.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 Std. 20 Min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM6)
10min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Orange Dyed Eggs
55min
Jam Sandwich Biscuits
2h 15min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.
Portuguese-style Crème Brûlée
25min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min