
Compatibele versies
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffing Mixture
- 50 g white bread
- 50 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 1 bunch fresh parsley cut in pieces
- 1 garlic clove
- 1 lemon thin peelings of skin only
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Chicken, Vegetables and Rice
- 1250 g water
- 200 g basmati rice
- 30 g unsalted butter diced
- 1 pinch fine sea salt
- 1 tsp cumin seeds
- 3 chicken breasts butterflied and flattened to an even thickness (approx. 1 cm) (see tip)
- 6 slices Parma ham (1 pack, approx. 80 g)
- 400 g courgettes peeled in ribbons (approx. 2 courgettes)
- 200 g carrots peeled in ribbons (approx. 2 carrots)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 636.6 kcal / 2663.7 kJ
- Eiwitten
- 45.2 g
- Vetten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 57.3 g
- Vezels
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Natrium
- 1321.7 mg