Compatibele versies
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3833 kJ / 916 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 1782 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 Min
Garlic Turkey Stew
45 Min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)
15min
Lemongrass Beef Salad
30 Min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2h 40min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1h 15min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1h 15min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1h 15min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min