Compatibele versies
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3833 kJ / 916 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 1782 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Quick Gyros with Tzatziki
15min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 Std. 40 Min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40 min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2 Std. 40 Min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 Std. 35 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 Std. 15 Min