Compatibele versies
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3833 kJ / 916 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 1782 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Surimi Stick Salad (TM6)
15 min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM5)
1h 30min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Family Chicken Galette
1 Std. 55 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1sa 15 dk
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 dk
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 dk
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1h 10min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 dk
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 dk