Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fish Spice
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 Tbsp dried basil
- 1 Tbsp garlic powder
- ½ Tbsp paprika
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Rice and Fish
- 120 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 red pepper, quartered
- 1 green pepper, quartered
- 1 yellow pepper, quartered
- 125 g bacon lardons
- 30 g olive oil
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 1000 g water
- 200 g long grain rice
- 4 hake fillets (approx. 125 g each)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2028 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1u.
Lentil and Bacon Soup
8 Std. 55 Min
Fish Stew
45 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 Min
Pasta alla Puttanesca
35min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 Std. 10 Min
Beef in Stout
1u. 40min