Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fish Spice
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 Tbsp dried basil
- 1 Tbsp garlic powder
- ½ Tbsp paprika
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Rice and Fish
- 120 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 red pepper, quartered
- 1 green pepper, quartered
- 1 yellow pepper, quartered
- 125 g bacon lardons
- 30 g olive oil
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 1000 g water
- 200 g long grain rice
- 4 hake fillets (approx. 125 g each)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2028 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Chicken Étouffée
45min
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h