Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 4 Tbsp lime juice (approx. 2½ limes)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground turmeric
- 4 fresh salmon fillets, thick cut, boneless (approx. 150 g each)
Spice Paste
- 60 g desiccated coconut
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 5 g fresh coriander leaves
- 3 fresh green chillies, halved, deseeded if desired
- 2 garlic cloves
- ½ tsp cumin seeds, toasted
- ½ tsp sugar
- ¼ tsp ground turmeric
- 2 Tbsp vegetable oil
Rice
- 1200 g water
- 200 g basmati rice
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2097 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 33.1 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 33.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seafood Korma
40min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40min
Prawn Curry with Basmati Rice
35min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 Min
Grated Parmesan Cheese
5 Min
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h