Compatibele versies
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb Butter
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 3 - 4 fresh sage leaves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 10 fresh chives, cut in pieces (2 cm)
- ½ - 1 tsp coarse sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g unsalted butter, soft
Vegetables and Steaks
- 3 - 4 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g sunflower oil, plus extra for brushing
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 500 g water
- 400 g broccoli florets
- 4 sirloin steaks (3.5 cm thick)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4543 kJ / 1084 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 81 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1u.
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Steak au Poivre
20 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Pulled Pork Rolls
30 Min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14h 50min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Chicken Salad
1 Std. 20 Min