Compatibele versies
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb Butter
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 3 - 4 fresh sage leaves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 10 fresh chives, cut in pieces (2 cm)
- ½ - 1 tsp coarse sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g unsalted butter, soft
Vegetables and Steaks
- 3 - 4 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g sunflower oil, plus extra for brushing
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 500 g water
- 400 g broccoli florets
- 4 sirloin steaks (3.5 cm thick)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4543 kJ / 1084 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 81 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seared Steak Rocket Salad
35min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Beef Stroganoff
1h
Beef Stroganoff
1h
Herby Steaks with French Potato Salad
45min
Spaghetti Carbonara
40min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Sicilian Prawn Salad
40min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Prawn Tacos
30min
Sicilian Salad
30min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45min