Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb Butter
- ½ shallot (approx. 10 g)
- 1 garlic clove
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g unsalted butter, diced
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
French Bistro Potato Salad
- 4 fresh chives, cut in pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 spring onions (approx. 35 g), cut in pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g red wine vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 500 g water, boiling
- 700 g new potatoes, quartered
- vegetable oil, for frying
- 4 rump steaks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2924 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 Std.
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55min
Greek Style Pork Stew
30 Min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Chicken Pizzaiola
50 Min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1h 40min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 Std.