Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb Butter
- ½ shallot (approx. 10 g)
- 1 garlic clove
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g unsalted butter, diced
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
French Bistro Potato Salad
- 4 fresh chives, cut in pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 spring onions (approx. 35 g), cut in pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g red wine vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 500 g water, boiling
- 700 g new potatoes, quartered
- vegetable oil, for frying
- 4 rump steaks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2924 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Enchiladas
1 Std.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Pasta Salad with Salami
25 Min
Pepperoni Pretzel Bites
1 Std. 45 Min
Steak Fajita Sweet Potatoes
1 Std.
Beef Fajitas
1 Std.
Halloumi Salad
20 min
Chicken Salad
1 godz. 20 min