Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g pork meat (neck or shoulder), cut in pieces (6 cm)
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp sweet paprika
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g onions, cut in wedges
- 300 g barbecue sauce (see tip)
- 15 g Worcestershire sauce
-
250
g apple juice
of pineapple juice -
250
g beef jus
of beef broth - 25 g cider vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2220 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4h 25min
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6 Std. 10 Min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM5)
1h 30min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40min
Steak, Guinness® and Oyster Pie
3 Std.
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1h 5min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50 min.
Venison and Potato Goulash
50min