Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 70 g sesame oil
- 60 g brown sugar
- 45 g light soy sauce
- 60 g balsamic vinegar
- 100 g spring onions, finely sliced, plus extra for garnishing
- 2 star anise
- 500 g pork spare ribs, cut in single ribs
- 600 g water
- 200 g basmati rice
- 2 Tbsp cornflour
- 20 g sesame seeds, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3438 kJ / 821.8 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 0.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25 min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20 min
Boiled Eggs
20 min
Meat Stock Paste
45 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Lamb and Leek Pie
2 godz.
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1h 25 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20min
Red Onion Gravy
25min