Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Broccoli Terrines
- 500 g water
- 400 g broccoli florets
- butter, for greasing
- 4 eggs
- 150 g double cream
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 pinch ground nutmeg
Chicken Corn Chowder
- 2 garlic cloves
-
140
g onions, quartered
of 140 g shallots, halved - 60 g butter, cut in pieces
- 285 - 320 g tinned sweetcorn, drained
- 350 - 400 g chicken breasts, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 900 g water
-
2
tsp chicken stock paste, homemade
of 2 chicken stock cubes (for 0.5 l each) - 1 fresh green chilli, deseeded, chopped (optioneel)
-
200 - 300
g double cream
of 200 - 300 g sour cream - ½ tsp salt
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp sweet paprika
- 2 Tbsp fresh coriander, leaves only, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1537 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and stilton soup
30 Min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Asparagus and Mango Salad
35 Min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 Min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min
Nougat Biscuits
2 Std. 30 Min
Crab Briks
35 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Cream of Vegetable Soup
15 Min