Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegetables
- 10 g fresh parsley
- 80 g tinned sweetcorn (drained weight)
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 250 g potatoes, cut in pieces
Herby Dumplings
- 220 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 30 g butter, chilled, diced, plus extra for greasing
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp fresh flat-leaf parsley
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 100 g milk
Soup
- 1200 g water
- 1 chicken carcass, bones and skin
- 80 g tinned sweetcorn (drained weight)
- 200 - 300 g cooked chicken meat, leftover from carcass
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1511 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Irish Potato Soup
35min
Cottage Pie
1h 10min
Moroccan Bean Soup
45 min
Salmon Fishcakes
1h 50min
Chorizo and squid stew (TM5)
5h 30min
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29 godz.
Creamy Tomato Soup
25min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Rye Bread Rolls
4 godz.
Steak Provençal Pie
2h 15min
Chicken Korma
40min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1h 45min