Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegetables
- 10 g fresh parsley
- 80 g tinned sweetcorn (drained weight)
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 250 g potatoes, cut in pieces
Herby Dumplings
- 220 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 30 g butter, chilled, diced, plus extra for greasing
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp fresh flat-leaf parsley
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 100 g milk
Soup
- 1200 g water
- 1 chicken carcass, bones and skin
- 80 g tinned sweetcorn (drained weight)
- 200 - 300 g cooked chicken meat, leftover from carcass
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1511 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Creamy Tomato Soup
25 Min
Beef Goulash
2h 45min
Risotto for One
35min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Swiss Rösti (TM5)
Geen beoordelingen
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1h
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40min
Rhubarb and Strawberry Juice
45min
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min