Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegetables
- 10 g fresh parsley
- 80 g tinned sweetcorn (drained weight)
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 250 g potatoes, cut in pieces
Herby Dumplings
- 220 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 30 g butter, chilled, diced, plus extra for greasing
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp fresh flat-leaf parsley
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 100 g milk
Soup
- 1200 g water
- 1 chicken carcass, bones and skin
- 80 g tinned sweetcorn (drained weight)
- 200 - 300 g cooked chicken meat, leftover from carcass
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1511 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Salmon Fishcakes
1h 50 min
Cottage pie
1 Std. 15 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35 min
Australian Oat Damper
55min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 Std. 40 Min
Apple Crumble and Custard
4h
Cottage Pie
1h 10 min
Chilli and Apple Jelly
4u. 15min
All-In-One 'Roast' Beef
1h 30min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Chocolate Yoghurt
8h 10 min
'Chip Shop' Curry Sauce
25min